НОВИНИ

Насосна станція для дощової каналізації – результат роботи тривалістю в рік

Дощова каналізація не лише приймає води, що стікають з дахів будівель та негативно впливають на фундамент споруд, а й перекачує накопичені води від водопониження.
 
Рівень ґрунтових вод на цих об’єктах є високим і для того, щоб функціонування будинків було безпечним було влаштоване водопониження.
 
Ми зробили детальний аналіз і на його основі розробили найефективнішу систему кільцевого дренажу, який створює бар’єр між підошвою фундаменту і рівнем ґрунтових вод. Насосна станція була встановлена методом «опускний колодязь». Ми викопали котлован, забетонували і опустили восьмигранну конструкцію (насосну станцію) розміром 6 х 6 метрів на глибину 9 метрів.
 
Всі води, які сходитимуться з усього цього мікрорайону: від водопониження, дощів, снігу, збиратимуться у цю насосну станцію.
Дощові води очищатимуться. Вбудовані спеціальні сепаратори – система очищення стоків, яка використовується для вловлювання та затримання нафтопродуктів і завислих речовин із дощових, талих та виробничих вод.
 
Обладнання італійське. Виробник Lowara – лідер на Європейському ринку серед побутових, промислових та комунальних насосів. Насосна станція складається з трьох насосів. У робочому режимі задіяні тільки два. Якщо виникає аварійна ситуація, резервний насос автоматично підключається і виконує належні функції. Це гарантує безперебійність робочого процесу.
Наше головне правило – робимо все, як для себе!

0 comments
Post a comment