НОВИНИ

«Основа-Буд-7» за нове життя старих будівель!

Будівельна галузь є масштабною нішею суспільних відносин, яка перебуває у постійній трансформації, оновленні та вдосконаленні.
Наша компанія «Основа-Буд-7» ніколи не стоїть на місці. Ми завжди тримаємо «руку на пульсі» – слідкуємо за тенденціями моди у будівельній галузі та ведемо діалог з мешканцями нашого міста.
Цього разу наш амбітний план – вдихнути нове життя у стару, занедбану адмінбудівлю УТОСу. Це, до речі, обдумане до дрібниць, спільне рішення, бо ми не лише будуємо наше місто, а й бажаємо зберегти історію локацій.

Зазвичай закинуті будівлі – це архітектурні «привиди» міста, які часто асоціюються з розрухою, занедбаністю, небезпекою. Та щоб дати нове життя старій будівлі, не завжди потрібно зносити її і заново будувати нову. Можна зробити креативну, якісну реконструкцію і подарувати нове життя занедбаному приміщенню, не посягаючи на спадщину.
Так зробили і ми. Вже незабаром «лежаче» майно неподалік від Міського парку, заграє новими фарбами, а мешканці прилеглих будинків назавжди забудуть про сусідство з руїнами!