НОВИНИ

Підтримайте скасування заборони індивідуального опалення

На сайті кабінету міністрів зявилася петиція про скасування заборони використання індивідуального опалення в багатоквартирних будинках.  Ми підтримуємо її і довгий час встановлюємо у всіх квартирах індивідуальні котли опалення. Їх ефективність можуть підтвердити тисячі жителів будинків збудованих Основа-Буд-7.

Індивідуальне опалення має переваги над централізованим – воно може регулюватися власниками житла в залежності від потреб і бажань, що дозволяє істотно заощадити на опалювальних енергоносіях:

  • Регулятори, встановлені на батареях, дозволяють встановлювати різний температурний режим в кімнатах.
  • Можливість регулювати опалювальний сезон в залежності від особистих уподобань, не чекаючи зниження середньодобової температури.
  • Тільки від вас залежить температура в кімнатах. При цьому для виставлення потрібного показника досить повернути один регулятор на котлі.
  • Можна встановити мінімальну температуру, якщо в квартирі деякий час ніхто не буде знаходитися. Це дозволить заощадити витрата палива і кошти.
  • Економічність. Сучасне обладнання проводиться і налаштовується на економічну витрату енергоресурсів. При цьому ККД (відсоток використання теплової енергії) деяких котлів досягає 92-95%.

Завдяки індивідуальному опаленню з’являється спосіб регулювати власне споживання і в користувачів є економічний сенс інвестувати в енергозбереження. Заборона індивідуального опалення все це перекреслює.

Підтримати петицію про скасування заборони використання індивідуального опалення в багатоповерхових будинках ви можете на сайті Кабінету міністрів за посиланням.