НОВИНИ

Переваги купівлі квартир в новобудовах

Придбання нерухомості завжди викликає багато запитань, труднощів, а іноді і проблем.  До купівлі житла варто підійти дуже відповідально та серйозно, найперший вибір, який варто зробити тим, хто бажає придбати нерухомість – вторинне житло чи новобудова? Сьогодні ми поговоримо про квартири в новобудовах: чому вони користуються такою популярністю, чи дійсно це ліпший варіант та які в нього є переваги.

 

 

Фасад нового будинку по вулиці Незалежності

 

Чому новобудова, а не «вторинка»? 

Для більшості людей ідеальним варіантом є квартира в хорошому районі, з чудовим краєвидом та за доступною ціною. Якщо за такими критеріями розглядати вторинне житло, то підходящою буде тільки ціна, тому що вид з вікон на сірі панельки, та, скоріше  за все, звичайнісінький спальний район вас мало потішить. Хоча варто віддати належне і спальним районам – в них вже розбудована інфраструктура з усіма необхідними об’єктами.

 

В тім, стан вторинного житлового фонду часто далеко не найкращий. Навіть ідеальний ремонт в квартирі не допоможе позбавитись іржавих водопровідних труб, чи бетонних перегородок, які чудово проводять звук та погано зберігають тепло. Саме тому недоліки вторинного житла перекривають ті незначні переваги, які воно може запропонувати. 

 

 

Переваги квартири в новобудові

Нерухомість на первинному ринку ділиться на дві категорії – це багатоквартирні будинки, які знаходяться в процесі будівництва та новобудови, які вже здані в експлуатацію. Як правило, житло у будинках, що знаходяться на етапі будівництва вартує дешевше, але його придбання пов’язане з більшою кількістю ризиків, зокрема зміною терміну закінчення робіт чи оформленням повного пакету необхідних документів,  тому рекомендуємо вам обирати квартири в новобудовах від перевірених забудовників.

 

Серед переваг квартир у новобудові варто виділити:

• Планування квартир набагато зручніше та продумане, ніж у будинках вторинного фонду;

• Приміщення загального використанні (підвали, ліфти, під’їзди) зводяться  з урахуванням потреб мешканців та комфортніші ніж у проектах радянського періоду;

• Виключена можливість опинитися в аварійному будинку;

• Відсутні проблеми  із застарілими інженерними комунікаціями;

• Широкі можливості для перепланування та облаштування житла;

• Під час будівництва використовують високоякісні, безпечні та сучасні матеріали;

• Новобудови повинні відповідати сучасним ДБН та експлуатаційним вимогам.

 

Так виглядає типовий сходинковий майданчик в новому будинку

 

 

Завдяки тому, що при будівництві будинків застосовують новітні технології, вони надійні та комфортні для проживання. Енергоефективність та якість сучасних ізоляційних матеріалів, а також продумане проектування електро-, водо- та тепло- мереж дозволяють заощадити на сплаті комунальних послуг і безпечно використовувати будь-які побутові прилади та інструменти.

 

Чому варто вибирати квартиру в новобудові?

 

 

1.Використання сучасних технологій будівництва

Новобудови зводяться відповідно до сучасних стандартів та за використання новітніх технологій, з урахуваннями всіх вимог до гідро та теплоізоляції. Підвищена енергоефективність робить квартиру дешевшою в утриманні, до того, обслуговувати новий будинок набагато зручніше, ніж вторинний. 

 

2. Ціна

Вартість житла в новобудовах однакова а то й дещо нижча за вторинний фонд. До того ж нову квартиру дешевше спроектувати на облаштувати з нуля ніж перебудовувати стару. Окрім того, придбання оселі в будинку на етапі зведення може вартувати навіть дешевше ніж житло тієї ж площі на вторинному ринку. 

 

3. Квартира «чиста» з юридичної точки зору

Купівля квартири в новобудові забезпечує вам безпеку угоди. Тобто, ви купуєте абсолютно чисту квартиру і стаєте її першим власником. Завдяки цьому можна бути впевненим у відсутності махінацій (багаторазові продажі, відчуження заставного чи арештованого житла). 

 

4. Ремонт на власний розсуд

Це ще один незмінний плюс купівлі квартири у новобудові. Вам не потрібно буде позбавлятись «радянського стилю», як це часто буває у вторинному житлі. Ви зможете одразу створити своє планування завдяки мінімальній кількості перегородок підготовлених до косметичного ремонту стін та підлоги.

 

5. Стоянка для авто та дитячий майданчик

У будинках старого фонду стоянка для авто та облаштований дитячий майданчик, а точніше їх відсутність, є найбільшою проблемою. Нові будинки обладнані достатньою кількістю безпечних паркувальних місць, а також пропонують вашим дітям комфортний та захищений дитячий майданчик, розташований безпосередньо біля житла.

 

 

Дитячий майданчик біля нового будинку збудований компанією Основа Буд-7

 

Якщо ви маєте запитання щодо придбання квартири в новобудові,  будемо раді вам допомогти. Звертайтеся і чат зворотнього зв’язку чи за телефонами компанії